Förra årets första bad!

*inlägget innehåller annonslänkar*

En ny vecka, nya tag och vilken start på veckan sen med strålande sol och ljumma vindar från tidig morgon till kväll.
Som jag berättade så tog vi årets första iskalla dopp i havet här i Torekov i helgen. Ett dopp som var allt annat än skönt och fick mig fundera på om jag nu plötsligt blivit en badkruka, eller var vi bara ovanligt tidigt på det i år?
Och vid tillfällen som dessa är det ju guld värt att ha en blogg att bläddra bakåt i och sagt gjort, dags att kika på hur förra årets första bad såg ut.

Gillar du solsängen i bild så finns denna HÄR samt fler fina solsängar HÄR och stolarna som syns i bakgrunden av teak och flätat rep hittar du HÄR och i rostfrittstål HÄR . Fler fina solsängar finner du HÄR och HÄR

Poolhäng Deluxe!

Ja, det var ju inte direkt samma sak alls, vi var ju så himla lyckligt lottade ute på Norrvikens Kust att vi hade både ett stenkast till havet och den egna badbryggan, samt även en härlig pool att njuta av om havet var för kallt eller stormigt.
Förra årets första bad var alltså ett dopp i poolen som ägde rum i slutet av maj och nu ett havsdopp en månad tidigare, nja det är ju inte samma sak alls.

Poolområdet på Norrviken är dessutom möblerat med de fina utemöblerna från vår italienska agentur Ethimo, och gillar du solsängarna så kika HÄR och det lilla fina sidobordet.HÄR

Om du gillar kudden så kika HÄR och badhandduken i fin blå nyans HÄR

Poolglitter, visst är det något speciellt med det? Så himla inbjudande och lockande, inte sant?

Hoppas du gillade denna lilla tillbakablick, välkommen hit snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.