Min bästa tur längs med havet …

av | apr 20, 2022 | Okategoriserade

Hej fina vän!

Jag postade nyss en massa klipp från en av mina härliga turer som jag går så gott som dagligen här hemmavid i Torekov.
Jag har så länge jag kan minnas haft just långa raska promenader som min bästa träningsform, a att gå sammanhängande i rask takt så att man når minst 10.000 steg är ett vinnande koncept för mig som avskyr och verkligen inte kan springa.
Jo, jag vet att man kan lära sig osv men jag jar verkligen försökt så att gå sk powerwalks i kombination med pilates och yoga hemma på yogamattan är mer min melodi.
Nu vid denna årstiden är det ju dessutom dubbelt så härligt, och med så fina omgivningar och olika gångvägar att välja mellan i slående natur och lugn och stillhet så finns det ju inget mer att önska.
Förlåt mitt tjat, men jag är så innerligt tacksam över att numera bo på denna platsen på jorden, en pytteby som Torekov som är helt ödslig och stilla utan 4 veckor om året hahaha, men det bästa man kan tänka sig för mig.

Dessa bilderna visar en av mina finaste turer som jag ofta går som tar mig längs med havet och genom golfbanan längre bort som måste vara en av de vackraste banorna i hela landet.
Ja, skulle jag få för mig att börja spela golf så skulle jag ju definitivt ha en hemmabana to die for och den som spelat golf i Torekov förstår nog vad jag syftar på då banan ligger längs med havet.
Badplatsen är en av många sådana här i Torekov, ja det finns ju faktiskt fler bryggor än den berömda Morgonbryggan och denna som slingar ut i vatten är så himla fin och speciell.

Ha en fortsatt fin onsdag och häng med på tur HÄR

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *