En liten sötnos

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina!

Idag har jag ägnat en stund åt att göra lite fint på vår lilla uteplats som finns i anslutning till vår entré här i Torekov en trappa upp.
En liten avgränsad ansats med en utsikt över takåsarna ner mot havet, ingen stor yta men väl värd att göra lite fin.
Jag passade även på att ta bilder som jag tänkte visa dig så snart jag hunnit redigera dessa men som en liten sneak peek bjuder jag på en bild med lille sötnosen Agathon som ville vara med på ett hörn.

Gillar du förresten pläden så hittar du denna HÄR och den ingår i ett omtyckt sortiment som jag vet att ni brukar gilla att jag tipsa om, och endast idag den 17/4 för du som är eller blir medlem hela 20% rabatt på hela ditt köp från deras sortiment HÄR så passa på!

Och imorgon visar jag mer som sagt så varmt välkommen tillbaka då!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.