Fredag & 3 Loppisfynd

av | apr 8, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis hoppas du haft en fin fredag så här långt och är laddad för helgen och den kommande påskveckan?
Här hos oss har vädret varit allt ifrån stormvindar, hällregn till sol under dagen och jag håller tummarna för att vädret blir mer vårlikt snart så att jag kan göra påskfirande ute på vår pyttelilla uteplats.
Ingen riktig balkong eller terrass utan mera en avsats framför ytterdörren men som är väl tilltagen ändå och avskröamd till vår lilla vrå en våning upp med utsikt över takåsarna här i vår lilla by.
Ja, sträcker man på sig så kan man nog ana havet oxå skulle jag tro…

Igår var vi en sväng till Ängelholm för några olika ärenden där och då passade jag på att ta en tur inom en loppis som jag hört talas om och velat spana in ett tag.
Jag är dålig på att hitta bra loppisar generellt sett och hamnar mest vid ladda fyllda med illaluktande skräp hahaha, men denna gången var turen lite mer på min sida.
Nej, inte den värsta bästa vintagebutiker men ändå en del fint som jag föll på och först ut har vi den gedigna morteln av grön fin Kolmårdsmarmor som jag slog till på.

Älskar gamla smått unika mortlar och har sett en del liknande som denna i finare inredningsbutiker som haft ett helt annat betydligt högre pris 
Gillar du förresten marmorbrickan under oljor&vinäger kika HÄR och produkter från Gridelli HÄR samt  krukan med citroner finns HÄR

Näst på tur har vi en liten ljusmanschett som jag adderat till min mässingsljusstake som även den är loppad fast i en annan butik, ljusstaken hade faktiskt en fin manschett när jag hittade den men den gick tyvärr i kras för en tag sedan.
Vasen Kolonn i bakgrunden på REA HÄR

 

Sist men inte minst en påsktupp av porslin som jag tycker är jättefin, jag är egentligen inte förtjust i vare sig julpynt eller påskpynt, men denna tycker jag är hur fin som helst inte minst i färgerna.
Gillar du krukan på bordet så är denna på REA om du kikar HÄR

Tre fina fynd som får fira påsken här hos oss och snart är den här.

Ha en fortsatt fin fredag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *