Påskens goda ….

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej kompis!
Även i detta inlägget blir det inspiration till den kommande påsken, och närmare bestämt blir det tips om fina små detaljer och goda saker som förgyller påsken lite extra.
Påsken kan man ju fira lite som. Man vill tycker jag med gott godis, ägg och vårinspirerad mat tycker jag hör hör påsken till.
Gillar du det grönfläckiga italienska porslinet som finns i många olika delar så finns detta att beställa HÄR.
En cylindervas till påskriset HÄR samt fina pappersägg  lika mina HÄR.

Ja, du som följt mig ett tag vet nog att jag vurmar lite extra för allt gott från Gridelli, ja deras olivoljor mm har verkligen det där lilla extra.

En fin mässingkruka finner du HÄR

Har du inte testat pistagekrämen från Gridelli så måste du göra det pronto! Som en nutellakrän fast gjord på pistagenötter och denna är god att ha som topping på en kaka eller lite ljummen på god vaniljglass. Krämen i fråga finns HÄR.

Vill du unna dig det godaste påskgodiset som finns så är valet lätt Pärlans goda kolor i olika varianter och även deras såser som är toppen att använda till påskens desserter.

Fina småvaser lika min HÄR ovan är toppen att ha till hands till små blommor och kvistar, då fint att arrangera snittblommor i olika nivåer istället för alla samlade i en bukett.
Och gillar du min turkosa  ljuslykta, kolla då HÄRLjusstake mässing med monogram låg som skymtar i bakgrunden finns HÄR // och en högre variant nu på REA  HÄR

Den fina minivasen finns HÄR och en liknade större vas i keramik HÄR

Hoppas du blev inspirerad av detta inlägget.

Välkommen hit snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.