Happy Fluffy Love

av | mar 14, 2022 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget är skrivet i samarbete med Happy Fluffy Cloud*

Hej måndag och ännu en vecka att ta sig an på alla sätt och vis.
En vecka som börjat riktigt bra för min del inte minst eftersom jag varit och hämtat ut ett efterlängtat paket som innehöll något som jag velat testa länge…
Ja, jag tror att du anar vad jag syftar på och det är inte den tjusiga dagbädden från Svenskt Tenn utan mina nya duntäcken från Happy Fluffy Cloud

Vasen på bordet är ny och fyndad på loppis i Halmstad, en minst sagt lite udda vas som hörnen glad med sina fina färger.
Tulpanerna köpte jag hos Studio J i Båstad igår när det var tulpanförsäljning till förmån för Ukraina.
Ja, jo jag gillar ju rosa, det har jag alltid gjort.

Happy Fluffy Cloud som jag faktiskt har trånat efter sedan första gången jag såg dem, är riktigt stora och pösiga duntäcken.
Ja, som ett moln av fluffigt bolster och som även är en variant av ett lättare tyngdtäcke med en vikt på 5 kg, och täcket finns både som enkel och som dubbeltäcke.

Själva täcket är stoppat med gåsdun och fjädrar från europeiska gårdar och fyllningen består av en traditionell bolstermix med 50% gåsdun och 50% fjäder vilket binder mycket luft och skapar ett perfekt fluffigt täcke.
Ja, precis ett sånt där täcke som man mest annars ser hos hotell i alperna, men nu alltså även havsnära här Torekov och närmare bestämt hemma hos oss.

Behöver jag säga att jag väldigt pepp på att börja använda mitt fluffiga täcke?
Jag återkommer givetvis med bildbevis och ett utlåtande om täcket inom kort.

Ha en fortsatt fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *