Gardiner i olika stilar

av | jan 17, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!
I detta inlägget vill jag tipsa Dig om fina prisvärda gardiner i olika utföranden och i olika stilar, material och prisklasser.
Ja, trot eller ej men ljuset kommer så sakta åter, dagarna blir längre, solstrålarna starkare och innan vi vet ordet av kan det vara skönt att kunna dämpa ljuset en smula och tom mörklägga om man ska sova skönt på kvällen och morgonen.

Något jag verkligen gillar är mörkläggningsgardiner i kombination med en tunnare gardin som släpper in lite mera ljus när man så vill, ett vinnande koncept alá hotellrumsstilen som jag använt mig av under många år.
Enkelt att fixa med dubbla gardinstänger där man hänger den tunna varianten innanför den mörkläggande gardinen.

Den mörkläggande veckbandslängden som har ett stramt fall på grund av den belagda baksidan som blockerar allt ljus, framsidan har en matt yta som ser ut som klassisk ull och denna finns HÄR och tunnare längder att kombinera med av återvunnet material finns  HÄR

Spana in allt som du behöver i tillbehör till din gardinuppsättning, gardinstänger, krokar osv om du kikar HÄR och även HÄR

Gillar du den enkla gardinstången i bild så finns denna HÄR i flera olika utföranden.

Gillar du gardinererna som syns här ovan så finns dessa gardinlängder i hampa- och bomullsblandning HÄR och hängs upp med multiband.

Fina hissgardiner i minimalistisk stil och tillverkade av fin linnekvalitet,  finns i beige, optiskt vit mfl kulörer och flera olika storlekar för att passa de flesta fönsterstorlekar.
Hissgardinen ovan hittar du om du kikar HÄR

En annan typ av hissgardin ser du här ovan och denna finns HÄR med 20% rabatt just nu

Gardinländerna ovan kommer från Himla och vill du spana in deras digra gardinsortiment så kika HÄR

Hissgardinen ovan finns på REA om du kikar HÄR

De mönstrade gardinlängderna i bild här ovan köper du med 30% rabatt

Gillar du gardinlängderna ovan av linnemix så finns dessa i en rad olika kulörer som du hittar HÄR

Ovan i bild ser du multibandslängder  i skir, glesvävd polyester, och multibanden gör att du antingen kan hänga gardinerna direkt på en gardinstång genom de gömda hällorna eller använda ringar, nålkrokar eller fingerkrokar.
Snören i rynkbanden gör att du lätt kan skapa jämna, fina veck.
Bredd 140 cm och finns i tre längder: 220, 250 och 300 cm.

Hissgardinerna i fin beige nyans och vackert fall hittar du HÄR

Så fint med en gardinuppsättning lika ovan!

Till detta behöver du en skir voilegardin med dubbelbredd HÄR

Som sagt, även om vi längtar efter ljusare tider just nu så kommer det tillfällen längre fram när du vill stänga solen ute med hjälp av mörkläggningsgardiner.
Ett bra tips när det gäller mörkläggningsgardiner är att tänka på att dessa gardiner är lite tyngre än ”vanliga gardiner” och vill du ha längder från golv till tak är det en fördel att fästa en skena i taket för upphängning.
Satsa på dubbla skenor och kombinera med en vit linnegardin som släpper igenom lite solljus så får du en flexibel gardinuppsättning för alla lägen!

Hoppas du blev inspirerad av detta inlägget!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *