Olika bekymmer….

Bekymmer…ja det har vi väl alla lite mans gissar jag och även om det inte alltid syns eller visas utåt så finns de där, inte sant?
Jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte har en del bekymmer i skrivande stund, en del av den tristare sorten men också lite mer angenäma sådana som illustreras ovan i bild..

Jag håller nämligen fortfarande på och försöker välja mattor och textiler till nya lägenheten, och även om det börjar klarna lite grann så är jag fortfarande inte riktigt där.
Från början var jag inne på att det skulle vara väldigt vitt, men det har jag gått ifrån nu och kikar på andra ljusa nyanser istället.
När det gäller mattorna är jag helt inne på mattan Shaggy från Layered men jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är den vita eller mocha melange,  och där spelar ju även sofftextilen in så att den passar ihop med mattan…

Förutom en helt nya soffa ska jag även beställa nytt överdrag till den nuvarande soffan från Eilersen, och sen ska även denna passa ihop med matta osv…ja det är inte helt enkelt men det ska nog gå så småningom.
När jag sen väl valt är det ju även många veckors väntetid både på den nya soffan och klädseln till Eiliersen-soffan som vi har i lägenheten idag.

Jag lovar berätta när jag bestämt mig och givetvis blir ni de första som får se när allt väl kommer på plats.
Wish Me Luck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.