Kika in i sovrummet…

av | jan 6, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej torsdag fast söndag idag eftersom det är Trettondagen och den sista röda dagen under julen innan allat återgår till det normala igen.
Idag har kylan kommit tillbaka hit till oss i Torekov, ja dagens promenad länghs med havet var riktigt kylslagen trots att jag byltat på mig rejält.
I detta inlägget bjuder jag på en första liten kik in i vårt nya sovrum, ett riktigt mysig sovrum som kommer bli ännu finare när allt är färdigt därinne.

Ja, det ska byggas en liten garderob och platsbyggd förvaring där idag den provisoriska bänken från IKEA står, ett elementskydd ska på plats, gardiner ska upp och en ny matta ska flytta in istället för den som är där just nu.
Sängen är också helt ny och en av de skönaste sängarna som jag sovit i, helt ärligt och inte bara för att denna är i samarbete med Auping och jag lovar att berätta allt om denna drömsäng inom kort

Ja, både sovrummet i sig och sängen Auping Essential är en riktig fullträff, så här bra har jag nämligen inte sov på åratal.
Lugnet och att det är helt knäpptyst både morgon och kväll, och tänk sen när det blir vår och man kan sova med öppet fönster och vakna till fågelkvitter…hur underbart?

Hissgardin som jag funderar på  HÄR samt vita längder HÄR

Vitt bäddset från Himla HÄR // Vitt underlakan HÄR

Överkast av siden och bomull  HÄR // Pläd av linne HÄR och matchande decokuddar HÄR

Vit decokudde HÄR // Kudde med franskant HÄR

Prickig avlång kudde HÄR

Sängbord &tradition och nu på REA // Sänglampor Gatto Grande

Pallen  med tre ben finns med 20% rabatt HÄR

Mattan som jag till 99% har bestämt mig för hittar du HÄR

Hela sovrummet inklusive tak och snickerier är målade i kulören  Nordsjö Light Sarcelles i färgen Ambiance Xtramatt samt matt snickerifärg , en kulör som blev lite annorlunda jämfört med provbiten och som ändrar nyans under dagens lopp beroende av ljuset i rummet.
Inte ett dugg förvånande dock för så är det nästan alltid och bra att ha med sig i åtanke när man gör ett kulörval.
Har bestämt mig för att ge kulören ett försök och bo in mig innan jag tar ett slutgiltigt beslut om att måla om, vi får väl se.

 


Julen är borta men stjärnorna får vara kvar en liten tid till…
Hoppas du gillade min lilla sneak peek av sovrummet och att du snart kommer hit och hälsar på igen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *