Tredje dosen..

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!
Idag har jag och min man varit och fått den tredje dosen vaccin, ett stick i armen är ju inte så farligt med tanke på hur mycket gott det för med sig ju fler som vaccinerar sig.
De tidigare två doserna har jag knappt känt av alls men nu ikväll känner jag mig lite febrig och har ont i huvudet.
Oklart om det beror på vaccinet men det är ju vanliga symtom som man kan få ha jag hört och inget man dör av.

Ett nytt år står för dörren, men med tanke på de två senaste åren med pandemi och begränsningar i mångt och mycket är det väl inte mycket man hoppas på utan mest att 2022 ska få bli så bra som möjligt för oss alla och att vi får vara friska.
Jag hade hoppas kunna åka på de vanliga mässorna i Paris, Stockholm och Milano nu i vår men Maison & Objet har flyttas fram och Formex och Stockholm Design Week lika så.
Jag har ju dessutom en del trist framför mig, Alfred som är dålig och tyvärr är här hos oss på lånad tid, samt att jag har operationen av min handled som ska klaras av.
Försöker inte tänka allt för mycket på det hela men det överskuggar det mesta just nu så att fira nyår känns inte så pep.
Det blir en lugn kväll här hemma med mina killar, något gott att äta och en bra feel good film som avslutning.
Eventuellt dukar jag lite fint till oss, det kan man göra en kväll som nyårsafton tycker jag oavsett om man bara är två eller många.

Bilderna i detta inlägget hittade jag i kameran idag när jag skulle tömma minneskortet, lite spår av julen som du ser, men det är faktiskt bortplockat i dag.
Måste passa på att tipsa om de små uppladdningsbara lamporna Pantop , jag har två sådana i mitt badrum nu och det är väldigt fina och toppen att man kan ställa dem lite varstans där man behöver lite extra ljus.

Dessa finns i olika varianter och en hel uppsjö med kulörer om du kikar HÄR
Rumsdoften kommer från Byredo HÄR och ljuslyktorna för värmeljus hittar du HÄR och HÄR.

Jag har fått en del frågor om min nya adventsljusstake ovan i bild, denna är en nyhet inför julen 2021 hos Svenskt Tenn.
Designad av Gustaf Nordenskiöld och finns i rött och i svart samt passar både till levande ljus och kronljus med LED som jag har i min ljusstake.

Ha en fin kväll och glöm inte hur viktigt det är att du tar de vaccindoser som du erbjuds, allt för att vi alla så snart som möjligt ska kunna leva som vanligt igen!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.