Fixa gardinstilen!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in för att tipsa Dig om hur du fixar gardiner i hotellrumsstil lika den uppsättning som jag har hemma i stan.
Jag kan varmt rekommendera Dig de fina gardinerna från Mimou som du hittar HÄR, och för att fixa stilen använder du en skir gardin med dubbel bredd HÄR rabatt i kombination med mörkläggande sammetslängder i samma kulör som mina HÄR med 30% rabatt, och dessa finna i ca 10 olika kulörer HÄR .

Gillar man inte sammet är det fint att kombinera de skira gardinerna med mörkläggande gardiner av linne lika dessa som finns HÄR

Krukan i tenn får jag alltid mycket frågor på men denna är tyvärr jättegammal och egentligen en vinkylare, så har inget bra tips på just denna. Vet dock att det finns en annan finn variant om du kikar HÄR


Adventsstjärnan med guldrand har jag inget bra tips på men ett riktigt bra tips är att köpa på sig fina adventsstjärnor nu när det är utförsäljning överallt på en massa fina stjärnor så sparar man dessa och plockar fram så slipper man betala fullpris i början på november 2022.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.