Myset efter stormen …

*inlägget innehåller annonslänkar*

Igår var det ju värsta snöovädret på länge här hos oss i söder, ja här så pass nära havet som vi är var det minsann inte nådigt igår, hundarna tvärvände i dörren och det säger ju en hel del.
Även jag höll mig mestadels inomhus, min skadade arm tål ingen ingen kyla alls verkar det som och dessutom är jag hur rädd som helst för att jag ska halka och skada mig igen.
Jag som aldrig ens funderat över att man kan skada sig allvarligt när det är halt ute, får nu rysningar i hela kroppen när jag tänker tillbaka på min olycka förra året…

Nej här kurar vi helst inomhus just nu och vi har det ganska mysigt minsann även om vi inte lägger ner så stor ansträngning på julen i år eftersom vi ska flytta mitt i alltihop…halva julen blir här och förhoppningsvis julafton och nyår i den nya lägenheten…
Jag hängde upp den svarta adventsstjärnan av rotting ute i det lilla köksfönstret, den passade så fint där tycker jag, och gillar du samma kika HÄR.
Stjärnan finns även i natur med 25% rabatt om du kikar HÄR

Urnan med ett enkelt tallris från en tall här ute på åkern bredvid huset fick ta plats i urnan som jag visat tidigare och som finns HÄR med 30% rabatt just nu och ljuslyktan med oregelbunden form från Iittala HÄR

 

Liknande svart rottingstol hittar du HÄR och ett fin fårskinn samt korgarna som kommer från Mimou som verkar slut överallt men fler fina korgar finns HÄR.

I det höga fönsterpartiet ut mot havet till placerade jag den stora ljusstaken Trapp , och här ovan ser du även havsutsikten idag i skymningen från köket huset som vi hyr.
Lugnet efter stormen skulle man kunna säga, och med detta sagt önskar jag dig en fortsatt fin kväll.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.