Allt fint från från Mimou

av | nov 29, 2021 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägget är skrivet i samarbete med Mimou*

Hej!

Varumärket  Mimou är ju ett personligt favorit-varumärke vars produkter jag ofta lyfter fram här hos mig eftersom jag älskar designen, de fina materialen och hållbarhetstänket samt inte minst vördnaden inför riktigt traditionellt hantverk som går som den röda tråden genom allt.
En helt fantastisk varumärke som drivs av Malin som blivit en fin vän som jag är så glad att jag fått lov att lära känna en liten smula…
Idag tänkte jag visa några utvalda favoriter från Mimou som finns hemma hos mig och dessutom kan du köpa samma  tom 30/11 med 25% rabatt om du kikar HÄR

Hemma i stan har vi ju gardiner från Mimou i hotellrummstil med fina gardinlängder från tak till golv och med dubbel bredd så att det blir riktigt maffigt, och gardinerna går att dra för hela fönstret för insyns/ solskydd när man vilka det.
Mina längder är  specialluppsydda eftersom vi har 3.80 i takhöjd här hemma och det kan man beställa direkt via  Mimou, men har du normalhöjd i ditt hem så finns samma längder att beställa via Ellos Home  och just nu som sagt med 25% rabatt dessutom.
I burspråket är det en lite tjockare textil av linneblandning (lin/bomull/viskos) som är 295 cm bred, vilket gör att den passar både i vanliga fönster och i stora fönsterpartier.
Gardinen har en lätt strukturerad yta och ett vackert och tungt fall och och i fönstret i matsalen är det också dubbel bredd av en lite tunnare variant av halvlinne.

Mimou känner du säker till sedan tidigare, i deras sortiment finns det förutom jättefina gardiner, underbara tapeter tillverkade i Sverige, kuddar HÄR, överkast mfl textiler och även fint porslin som tillverkas förhand i Thailand.

Jag älskar verkligen hur gardinerna vackert ramar in våra ståtliga fönster i original från 1906.

Den fina handtuftade kudden ovan i bild heter Bibi och hittas HÄR  och tillverkas lokalt i Blekinge där Mimou har sin bas.
Ja, denna kudden har jag tipsar om tidigare men gör det gärna igen eftersom den är så fin!

Så vidare till sovrummet hemma i stan där vår säng förvandlats till en dressad vacker möbel tack varelsen fina sängkappan HÄR från Mimou.
Deras sängkappor   av tjock fin kvalitet med vackert fall har det där lilla extra och dessutom med bra längd högre kontinentalsängar

Bilderna ovan tog jag på Hobykulle Herrgård när vi var där i höstas och hela herrgården är insvept i härliga textilier från Mimou.
Och visst är det fint med gardinuppsättningar lika den här ovan?

Sist men inte minst vill jag slå ett litet slag för den fina lilla munblåsts vasen LIV här ovan.
En munblåst glasvas som tillverkas i Småland i olika varianter som du hittar du HÄR, och som kontrast till lilla LIV måste jag tipsa om denn vackra jätte av keramik som givetvis också är med 25% rabatt.

Ha en fortsatt fin kväll.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *