Mysig Fredag & Serietips

av | nov 19, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in för att önska Dig en riktigt mysig fredag och en fin helg. Här händer det inget speciellt förutom att vi ska fixa lite i lägenheten, beställa lite fint som ska få flytta in hos oss och sen bara mysa för hela slanten.

Jag hoppas för övrigt på lite fint väder så att jag kan ta ett par långa härliga promenader utan att blåsa bort….just nu dånar det inne i huset så som det blåser utanför.

Härligt mys fixar man med levande ljus och i bild har vi fina ljusstaken Tre Kulor från Svenskt Tenn, och ljusstaken Monogram som du kan köpa HÄR med 25% rabatt


Ljuslyktor sk tealights kan man aldrig få för många av och de fina klassiska ljuslyktorna ovan från Iittala älskas ju av många, inklusive undertecknad och dessa kan du just nu köpa med 50% rabatt HÄR

Kanske ett julklappstips?

Laddat för seriemys med pläd, fluffiga inneskor och en godisskål fylld med favoriter.
Och på tal om serier, just nu känns det som om vi har sett alla serier som är värda att se, ja just nu hittar jag inte en serie som fastnar för och det är ju inte så kul.
Senast ut i raden av sedda serier är Angela Black som jag verkligen gillade, mystisk, spännande och helt oförutsägbar och finns att streama via Prime Video.

Fredagsgodiset on spot i min favoritskål från Georg Jensen som även denna är på REA med 50% rabatt och finns HÄR.
Skumtomtar, Bilgranar, Lindt-kulorna med jordgubbsfyllning i vit choklad och inte minst de goda After Eight mintkulorna finns i min godisskål.

Denna helgen verkar det ju som om julmarknaderna drar igång, tidigare för varje år känns det som precis som Black Friday som tjuvstartats redan denna helgen trots att det är först på fredag i nästa vecka som den verkliga kampanjer är.
Jag har ett par saker som jag planerar att köpa till lägenheten och varför inte göra detta när det finns bra rabatter att utnyttja. Vill du göra samma kan jag tipsa Dig att kika in HÄR och HÄR för där finns det bra erbjudanden redan nu.

Ovan i bild ser du ett datumljus från Georg Jensen med ljusstake nu med 25% rabatt HÄR  och en fin grön kruka för halva priset om du kikar HÄR

1 kommentar

  1. Christina

    Måste tipsa om ”Inte utan min agent” på Netflix om du inte har sett den. Sååå bra! Och vackra Paris miljöer. ”Maid” är också mycket sevärd!
    Trevlig helg!
    Christina

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *