Bästa budet på länge…

av | nov 6, 2021 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget är i samarbete med Kockums Jernverk*

Igår fick jag det bästa budet he till mig på riktigt länge, en sån där present som man blir riktigt glad över att få och som man vet redan innan man testat produkterna i fråga att msn kommer att ha användning för i många år.
Paketet kom från ingen mindre än anrika Kockums Jernverk, ett tung paket som innehöll en del av det som syns på bordet.

Ett företag med anor från sent 1800-tal men som väcktes till nytt liv för några år sedan och deras produkter av emalj och rostfri metall samt gjutjärn har sedan dess blivit väldigt populära.
Produkter med riktigt lång livslängd och som av samma anledning är ett bra och hållbart val när det gäller köksprodukter.

I mitt paket fanns ett stort stekjärn av gjutjärn med ett glaslock som man beställer separat, ett pizzastål, ett smashjärn som man använder när man steker hamburgare samt sist men inte minst snygga och praktiska handtag av Tärnsjöläder som man kan använda både till stekjärnet och till smashjärnet.

Kockums Jernverks stekpanna tillverkas i Sverige och närmare bestämt i Anderstorp av svenskt kolstål från SSAB. Stekpannan är ca 20% lättare än en vanlig gjutjärnspanna, en stekpanna som tål höga temperaturer och sprider värmen jämnt och effektivt, vilket är perfekt för stekning och rostning.
Den fungerar på alla typer av värmekällor och går också bra att använda i ugn upp till 200° och finns förutom i strl 30 cm, i 24 samt 28 cm och samtligs har passande glas av lock som man köper separat

Jag har börjat baka pizza ganska ofta och har länge önskat mig ett pizzastål för extra krispig pizza, så just detta är väldigt välkommet här hos oss och jag är väldigt sugen på att testa detta redan idag.
Ja, så får det bli, pizzakväll coming up och jag lovar visa det färdiga resultatet snart så kika snart in här igen om du gillar pizza lika mycket som jag gör.

Vill du spana in Kockums Jernverks produkter lite närmare och få 15% rabatt på ditt första köp hos dem så är det bara att teckna sig för deras nyhetsbrev HÄR.
Dessa produkterna är dessutom perfekta julklappar så varför inte passa på och fixa julklapparna i god tid?

Ha en fortsatt fin lördag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *