Så många val ….

av | nov 4, 2021 | Okategoriserade

Gokväll i stugan, hoppas att allt är fint hos Dig.
Mina dagar kantas av funderingar och velade kring alla de val som ska göras när det gäller den nya lägenheten.
Och som jag berättat tidigare så är jag sjukt velig och inte den som fattar beslut i en handvändning…på gott och på ont såklart.
Risken att fatta oigenomtänkta belut är minimal och chansen att det blir långsiktigt hållbart är stor, men på minussidan står ju såklart tidsaspekten och väger, ja min man blir lite tokig på mig då och då eftersom han tycker att ”det är väl bara att välja” så att vi kan komma vidare…

Ja, det är nog tur att det inte är någon större renovering eller stor bostad som saken gäller men ändå, tillräckligt svårt om man vill hitta rätt på första försöket.

Mina bilder i detta inlägget visar ju vartåt det hela lutar…zebra-textilen i bild är min fyndade fina hissgardin som jag hittade på Blocket och den rosa kudden tillhör min Couche 77 som även denna fyndades på Blocket trots att den är helt oanvänd och sprillans ny.

Ja, vi får väl se var det slutar när jag väl velat klart…största problemet är nog att hitta rätt soffa just nu, typ alla som jag gillar är för stora så här lär jag få kompromissa med mig själv en smula.

Ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *