Ett paket med finheter

*inlägget innehåller annonslänkar*

I fredags hämtade jag ut ett paket med lite finheter som jag beställde förra söndagen, ja söndagsshopping hemma i soffhörnet är verkligen min melodi, att strosa runt i köpcentra osv är inget jag gillar och har aldrig gjort.
Dessutom finns det som kom i paketet inte att köpa här i närheten, nja kanske en del av det men inte allt…
Agathon var väldigt nyfiken och ville såklart vara med på ett hörn…

Inslaget i svart prassligt silkespapper fanns två saker som jag inte klara mig utan efter att ha få smak på produkterna från Fratelli Gridelli, nämligen deras  Rimini Olive Oil HÄR och samma sak Aceto Balsamico Black som du hittar HÄR
Mera fint som jag kände att jag villhövde var en spaghettitång HÄR , fina klassiska  rutiga kökshanddukar i svartvitt utförande  HÄR, en maffig bok i form av Where Chefs Eat – Third Version HÄR, samt en fisktallrik hittad HÄR och sist men inte minst en smörkniv HÄR
och ostkniv HÄR med bambuskaft från varumärket Sabre vars bestick är det det lilla extra.

Allt tillfälligt uppackat i vårt lilla lånekök i lantlig stil.

Alla produkterna från Fratelli Gridelli är ljuvliga, men mina storfavoriter är deras  goda Rimini Olive Oil HÄR och samma sak när det gäller  Aceto Balsamico Black som du hittar HÄR

Har man en gång smakat dessa och använt till sallad osv så är man fast, jag lovar!

Mera fint on spot!

Fina klassiska  rutiga kökshanddukar i svartvitt utförande HÄR, en maffig bok i form av Where Chefs Eat HÄR, samt en fisktallrik hittad HÄR och sist men inte minst en smörkniv HÄR
och ostkniv HÄR med bambuskaft från varumärket Sabre vars bestick jag tidigare endast sett hos Svenskt Tenn och funderar antingen på bambuvarianten eller de med färgade skaft HÄR till nya lägenheten i Torekov.

En fisktallrik ellet två måste man väl ha i sin ägo?

Jag älskar mina produkter från
Le Cruset, ja allt ifrån ugnsformar, till gjutjärnsprodukter och vanliga kastruller osv är guds gåva till köket. Produkter att ha och älska riktigt länge vilket är bra ur hållbarhetssynpunkt, och nu är alla deras produkter med 30% rabatt om du kikar HÄR


Hoppas att du gillade min lilla visning av förra veckans söndagsshopping och hoppas att du hittade något som du gillade.

Välkommen hit snart igen!

Kram                    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.