Avsändare Denise Rudberg

Idag blev jag lite extra glad för ett paketsom kom med posten, ja det är ju inte så himla ofta som man får roliga brev eller små hälsningar med extra härlig känsla, eller hur?
Mest är det ju räkningar och annat trist, men icke detta!
Ett paket från ingen mindre än en av mina favoritförfattare sedan många år, nämligen Denise Rudberg  som skrivit så himla många böcker med härlig feel good känsla, och jag tror minsann jag lyckats läsa varenda en av hennes alster.
Dessutom följer jag Denise via instagram , hennes upptåg är helt fantastiska, hon har världens finaste lilla kontor och (lägenhet för del delen), också tror jag att vi har samma smak när det gäller inredning…
Nu har jag ju även haft turen att träffa Denise live som hastigast i Saluhallen, och tror t om jag gav henne en kram (före pandemin) som tack för all glädje som hennes böcker gett mig (ger) genom åren.

Hur som helst, i paket låg den senaste boken, Elva Änkors Man, som ingår i hennes helt underbara elegant crime-serie om den mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff och hennes brottslösande kollegor på Östermalm i Stockholm, samt Marianne’s favoritgodis, fransk nougat från Eje’s Choklad på Östermalm.
Men åh…kan en torsdag få mera guldkant än så?
Jo, det var ju en fin hälsning från Denise inne i boken också…

Jar man en gång smakat den franska nougaten från Ejes så vet man vad som väntar…

Så himla gott!

Idel godsaker på mitt soffbord idag som du ser…

Älskar ju de små marsipanbröden med mörk choklad från Anthon Berg väldigt mycket …det är sen gammalt.

Här hemma finns det även en liten bukett med snittblommor, köpte den mest för att stödja Cancerfonden med en liten slant, ja hela oktober månad kantas ju av möjligheter att stödja denna toppenbra kampanj.

 

Helgen är iallafall räddad för min del med spännande läsning och mumsigt godis!

Önskar Dig en fortsatt fin kväll och varmt välkommen hit snart igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.