Bästa kappan och träningsformen

*inlägget innehåller annonslänkar*

Som uppföljning till mitt förra inlägg med en massa tips till hur du fixar den sportiga höst och vinterstilen kommer här ett litet tips förmedlat med hjälp av bilder från förra vintern under en promenad längst med havet i Båstad.
Närheten till havet är påtaglig här på älskade Bjäre, ja nästan vart man än beger sig här i trakterna så finns havet i blickfånget.
Tidigare bodde vi ju i Norrviken och nu med den nya lägenheten i Torekov kommer vi att ha havet precis utanför dörren..

Så tacksam och glad över att kunna fortsätta vistas precis här mitt bland allt det vackra som naturen har att erbjuda, det finns ingenting med stan som lockar det minsta förutom att jag då och då börjar längta lite efter vår fina lägenhet i sekelskiftesstil…kanske dags att spendera lite mera tid även där?
Älskade Bjäre i ur och skur genom alla årstider och dess skiftningar, lika vackert och underbart oavsett väder, ja det finns ju kläder för alla väder, som tex min bästa kappa någonsin som jag tipsat om många gånger tidigare.
En kappa som jag köpte för flera år sedan men som fortfarande är lika fin och skön så definitivt ett plagg som är ett hållbart alternativ.
Just min kappa finns inte kvar i sortimentet men det finns en liknande variant HÄR samt HÄR och en annan kappa utan kapuschong HÄR

Under kappan har jag en luvtröja och en fin sådan i svart hittar du HÄR och en variant på REA HÄR

Mot havet, frisk luft och bästa motionen för alla, att gå långa raska promenader varje dag är bästa träningen för mig i kombination med pilates och yoga.

Eftersom jag redan har en perfekt långkappa så tänkte jag kanske slå till på en lite kortare modell i år och som kandidat har jag bla kappan HÄR

Gillar du bollsporter så kör på det, eller om du gillar att jogga, träna på gym osv det viktigaste är att det inte känns som ett tvång eller något tris som du måste göra, träning ska vara kul!

Hoppas att du blev inspirerad till din egen motionsrutin, frisk luft, vacker natur och den träningsform som passar Dig bäst är alltid ett vinnande koncept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.