En fin ljuskrona

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, hoppas du haft en härlig söndag så här långt!
Idag vill jag visa Dig en fin ljuskrona som jag fixade till förra hösten, ett inslag som jag vet att många gillade då, ja en favorit i repris!
Kronan som jag utgick ifrån finns HÄR och denna kan man sen variera i det oändliga med hjälp av olika dekorationer osv.

En fin höstbetonad ljuskrona in the making, lite pyssel och så, men så himla värt det lilla besväret när man ser hur fint resultatet blir när man är färdig.
Jag gjorde ju en liknande ljuskrona i olika varianter förra året, först med eucalyptus och sen med tallris och båda blev lika fina.

Gillar du min rosa stickade kashmirtröja, kika HÄR

Tada!

Till årets första variant använde jag ”kvistar med gröna blad som jag glömt namnet på” som ofta används till buketter med tulpaner osv samt torkade rosa ”bär” som jag köpte i blomsterbutik här i byn.
Vill du skapa en likande ljuskrona så finns det ytterligare en fin sådan HÄR och en annan variant HÄR och dessa båda med 30% rabatt.

Jag måste ju även tipsa om den fina ljusstaken Season på bordet som just nu är med 50% rabatt HÄR

Jag använder kronljus med led  till min ljuskrona ett brandsäkert och jättemysigt inslag här hos oss nu under hela vintern.

Missa inte kampanjen med den fina  Snöblomman med 40% rabatt just nu, du hittar den HÄR i alla tre storlekarna från 44 till 100 cm.

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget, välkommen hit snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.