Nya Sudio T2

av | okt 10, 2021 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget är i samarbete med Sudio*

Hej fina kompis!

Idag vill jag ännu en gång lyfta designhörlurarna från Sudio som  jag har tipsat om här hos mig vid några tillfällen tidigare, men för dig som mit för medan skulle ha missat dessa,  så är det riktigt bra och snygga produkter som jag själv använder väldigt ofta.
Och nu har jag i samarbete med Sudio fått testa deras senaste  nyhet, som är hörlurarna T2 med smart bluetooth funktion som du ansluter hur enkelt som helst till din smartphone etc, och scrollar du ner så fins det även ett bra erbjudande….

Ovan i bild ser du nylanserade Sudio T2, en hörlur som är designad för att skapa nya vägar i med en helt ny design i smakfulla färgval.
jag valde diskreta vita hörlurar men de finns även i lite roliga kulörer om du kikar HÄR

Så himla smidigt att bara ansluta telefonen till sina hörlurar och sen kunna prata fritt utan att behöva hålla i telefonen, att kunna lyssna på en pod, favorit-spellista osv både när man sitter och arbetar, men givetvis också när man tränar osv.
Det fina vita etuiet är både smart förvaring och funktionellt laddningsställe för hörlurarna, så himla genomtänkt i varje detalj, design och funktion!

Också till erbjudandet som jag nämnde ovan, du anger helt enkelt min rabattkod inredningshjalpenT2 när du checkar ut i kassan, en kod som ger 15% på hela sortimentet hos Sudio!

Ha en fortsatt fin söndag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *