Äntligen på Dippan igen

av | sep 30, 2021 | Okategoriserade

I tisdags lämnade vi allt vad flyttstök och tråkiga komma iordningsysslor bakom oss och körde upp till Stockholm för några ärenden, lite jobb och även för att få komma bort och bara vara några dagar.
Vi har ju mestadels hålla oss hemmavid under pandemin och nu var det ett tag sedan vi var i Stockholm så det var riktigt efterlängtat.
Vår vana trogen checkade vi in på Hotel Diplomat där vi ofta bott under våra snart 12 år tillsammans, jag den den 9 oktober firar vi nämligen 11 år som gifta, bara en sån sak..

Att checka in på Dippan är som att komma hem, man känner igen sig och det känns hemtrevligt och ombonat överallt.

Hello favoritrummet, long time ni see…

Ja, vi checkade in på ett av de fina hundrummen eftersom alla gosiga killarna var med och detta är dessutom förta gången i storstan för lilla Agathon.
Han tar för visso allt med ro och höjer inte ögonbrynen för det minsta, så Stockholm och Hotel Diplomat var inget som imponerade nämnvärt på honom hahaha…coolare malteserkille får man nog leta efter.

Bjuder på en liten selfie tagen i hotellrumsspegeln, inget hag stressar bloggen med då jag trivs bäst bakom kameran som du kanske vet.

Men, men ibland händer det!

Första kvällen direkt när vi installerat oss på hotellet tog vi den korta promenaden upp till kvarterskrigen Nybrogtan 38 för att äta middag där.
Eftersom vi inte ätit på hela dagen så beställde vi in för mycket mat som vanligt men det var gott så inget dåligt med det.

Efter en god natts sömn. i den sköna hotellsängen åt vi frukost nera i matsalen på hotellet.
Här har vi alltid varit vana vid deras lilla men goda frukostbuffe, men den har numera bytts ut mot en frukosten som man får beställa från vilket känns väldigt internationellt och kanske inte vad vi är så vana vid när man bor på hotell här hemma.

Jag tycker att det är bra med den typen av frukost men kan tänka mig att många som åker på weekends osv kanske blir en smula besvikna om man inte vet om detta i förväg då en frukost med allt som brukar finnas på en buffé landar på över 500 kr..

Ha en fin dag så berättar jag mer om Stockholmsvistelsen senare.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *