Krickelin’s Kuddkollektion

av | sep 28, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej tisdag!
Idag kikar jag in här för att tipsa Dig om den nya kuddkollektionen som min bloggkompis Kristin, mera känd som Krickelin  har designat för Ellos Home.
En kollektion med ett tjugo olika kuddfodral som är tillverkade i Textilfabriken som ligger i Borås, och där tygerna som använts är textilspill från Rekotex, ett företag som samlar in rester från andra företags produktioner.

Kuddar i olika former, kulörer och med skiftande struktur vilket gör dem extra fina att kombinera till olika stilar med personlig touch!
Ja, här finns garanterat en favorit eller två för alla och en var, men finast tycker jag nog att teddykuddarna är!

Kollektionen är en del av Ellos Made by Women-initiativ där de med jämna mellanrum tar in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i deras kampanjer och kollektioner.
Denna kollektionen handlar om att ta vara på det som annars skulle ha gått till spillo, ett led i det hållbarhetsarbete som är helt i tidens anda.

Spana in kollektionen som finns ute nu om du kikar in HÄR, och var inte sen att slå till då detta är en limiterad kollektion som garanterat kommer att sälja slut snabbt gissar jag.

Jag personligen älskar kudden HÄR

Bilderna till detta inlägget har jag lånat av Kristin, bilder tagna i hennes nya hus i Frankrike som är riktigt drömlikt och inspirerande att kika in i, och vill du hänga med Kristin i Frankrike bör du följa henne på Instagram HÄR om du inte redan gör det!

*Lånade bilder från Kristin & Ellos Home

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *