Ett minne blott…

Idag när jag tömde minneskortet i kameran så hittade jag dessa bilderna, de sista jag tog där innan flyttkaoset brakade loss på riktigt och allt var ett minne blott och nedpackat i kartonger.
Åh jisses med saker vi lyckats samla på oss under våra två år i Norrviken, i stort sett inget som plockats från lägenheten i stan utan nyinskaffade saker…
Tur att vi hyr ett hus så länge där allt får plats men nästan inget får följa med vidare så det lär blir bloppisar här framöver, så hoppas du är taggad på mer av den varan!

Kommer dock att behålla lampan i bild som faktiskt är nyinskaffad till lägenheten i Torekov är det tänkt, men om du gillar denna lika mycket som jag så kika HÄR för denna med 30% rabatt just nu!


Jag som är högkänslig och känslig person rent allmänt har inte hanterat flytten något vidare, utan har rent ut sagt mått jättedåligt med stresspåslag, huvudvärk, rastlöshet och inte kunnat sova på flera dagar.
Påverkats av allt det nya, av att inte känna sig ”hemma” att allt känns rörigt, att inte veta var saker och ting är…
Men nu börjar jag landa både materiellt och rent själsligt.
Det kanske låter löjligt för någon men väldigt verkligt för mig.

Gillar du den bubbliga krukan så har jag köpt den HÄR

Vasen med runda mjuka Barbapapa former och skrovlig struktur hittar du HÄR och den lilla värmeljushållaren HÄR

Som sagt, så otroligt mycket saker och allt smått tar ju sån otrolig tid att sortera och packa ner så att det går lätt att hitta sen så småningom.
Har försökt att packa det som behövs den närmaste tiden för sig och sådant som ska sparas eller ev säljas var för sig, men om du frågar mig nu har jag typ ingen aning om var tex den svarta ljusstaken befinner sig just nu.
En ljusstake som jag köpte för ca två år sedan men vet att det finns en likande variant HÄR och gillar du den lite groteskt snygga foten så finns denna HÄR

Ljuslykta eller vas, det väljer man själv men kanske fördel det förstnämnda i dessa tider då mysfaktorhöjare är hårdvsluta. Gillar du den spräckliga ljuslyktan av glas så kika HÄR

Hoppas att du gillade en sista glimt från den förra lägenheten och att du har lust att hänga med mig nu i mellantiden med renovering osv.
Själva huset som vi hyr kommer jag kanske inte att visa i någon större utsträckning, måste isf först höra så att det är ok med dem som vi hyr av.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.