Möta hösten med fin belysning

*inlägget innehåller annonslänkar*

Med hösten kommer också mörkret krypande så sakta, och dagarnas ljusa timmar minskar för varje dag som går, ja jag vet att det låter deppigt, men det finns så mycket fin belysning och mysljus att mota mörkret, inte sant?
Ja, nu om någongång på året är det all anledning att se efter så att man har rätt och tillräckligt med belysning i hemmets alla rum.
Just nu finns det dessutom en massa bra kampanjer att ta del av när det gäller belysning, så passa på om du behöver nya lampor i ditt hem!

Lampan ovan i bild är sprillans ny inför hösten, snart slutsåld dessutom och med en fin rabatt HÄR

Nu har Ellos Home kört igång en ny belysningskampanj HÄR där man lämnar 30% rabatt på massor med fina lampor i alla möjliga utföranden.
Vikten av rätt belysning och att inreda med många ljuspunkter i hemmet är ju ännu viktigare att tänka på nu under årets mörka månader, och utöver själva belysningseffekten så är ju fina lampor en del av inredningen.
Här nedan har jag valt ut några riktigt fina lampor som jag gillar, kolla om du tycker som jag och skulle du vilja slå till på en eller flera så får du just nu får 30% rabatt på dessa och många fler därtill.

Taklampan ovan i bild hittar du HÄR och matbordet som snart är slutsålt med 20% rabatt just nu , mattan under bordet HÄR och den lilla pallen HÄR.

Ja, att inreda med fina designlampor  är något som de flesta av oss inredningsintresserade gillar, och då inte enbart ur belysningssyfte, utan även för att det är fina inredningsdetaljer i sig själva.
Tjusiga designlampor från de mest kända varumärkena kan ju vara riktiga dyrgripar, men det finns faktiskt en del fina lampor som är superfina utan att kosta så himla mycket.

En bra grundregel att ta till när det gäller belysning är att hellre välja flera olika belysningskällor i ett rum än en enda ljuskälla med “mycket ljus”, ja faktiskt så många som 5-7 olika belysningskällor från olika lampkategorier bör man ha i ett rum om man ska inreda enligt de riktiga belysningsproffsens tips och anvisningar.

Mysbelysning är också ljus, vasen eller ljuslyktan om man så vill ovan i bild hittar du enkelt HÄR, spana in fler ljusstakar och ljuslyktor HÄR

Tips!

Ett bra sätt att komma igång är att utgå ifrån allmänbelysningen, dvs en taklampa som ger det övergripande ljuset i rummet och sen bygga på med punktbelysning och stämningsbelysning i form av spotlights, riktade vägglampor, bordslampor i fönster, golvlampa osv, vidare till mindre ljuskällor som tex levande ljus.
Tex en vägglampa eller taklampa i industriell stil är enkel att fästa på väggen i en hörna i hemmet som känns lite undanglömd och mörk, och dessutom så är det ju en fin inredningsdetalj i sig förutom själva belysningsfunktionen..vägglampan i bild som även finns i mässing hittar du HÄR.
Gillar du skänken som syns i bild så är denna med 20% rabatt HÄR


Jag tycker att det är jättefint med en vägglampa som sänglampa, och extra bra om man har ett litet sovrum med dåligt med plats för sängbord osv.
Lampan ovan i bil är av klassiskt snitt inte minst tack vare den plisserade skärmen. Denna lampan med 30% rabatt hittar du enkelt HÄR

Gillar du postern som skymtar till höger i bild kika HÄR, för bäddsetet HÄR och det rutiga överkastet med 20% rabatt samt burken på sängbordet HÄR

Gillar du bordslampan här ovan i bild med fot av mässing (mässingslook och en klotformad ljuskälla så hittar du denna HÄR

Hoppas att du hittade en favorit eller två och vill du spana in ännu mer fin belysning
från samma kampanj så kika genast vidare HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.