*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina vän!

Idag levererades ett stort och efterlängtat paket hit till mig, något som jag velat ha riktigt länge och pga av detta var jag mycket ivrig att packa upp det som fanns inuti och även hänga upp…
Ja, det var ju lite onödigt egentligen eftersom vi håller på att packa ihop och flytta ut, men jaja, så fick det bli..

Det var såklart den plisserade taklampan modell XL som heter Dancing har jag tipsat om, och önskat mig tidigare här i bloggen.
Och nu när det var kampanj på denna så slog jag äntligen till HÄR, ja nu återstår att se var den hamnar till slut när vi är på plats i den nya lägenheten.

Gillar du den bubbliga krukan kika HÄR, vasen med skulptural form HÄR och även svart ljusstake i likande stil om du kikar HÄR

Close up på lampan Dancing som du hittar HÄR

Den svampliknande designlampan ovan ska också flytta med till lgh i Torekov, du hittar denna med 35% rabatt.
Nu återstår det att se vart den hamnar i nya lägenheten…det är ju fler lampor som ska flytta in där och samsas om uppmärksamheten.

 

Stolarna!

Jag har ju försökt att sälja de fina designstolarna från Cuero Design på min bloppis men ingen har nappat, så synd för de är verkligen fina.
Gör ett sista försök och säljer dem för 1000 kr/st vilket är ett väldigt bra pris, skicka DM /kommentera nedan vid intresse!

En ny kudde har oxå flyttat in, ett kuddfodral i vävd ull- och bomullsblandning som har en mönstrad framsida med lång lugg samt en enfärgad baksida med dold dragkedja.

Så himla fin och du hittar den HÄR

 

1 kommentar

  1. Petra

    Hej!
    Dina stolar du säljer, hur gamla är de & vart är det för märke? Jag är intresserad.
    //Petra

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *