På PM & Vänner igen

av | sep 13, 2021 | Design, Hotelldesign, Okategoriserade

IMG_0971

Detta inlägget föll lite glömska minsann men samma vecka spm vi besökte Ronneby så checkade vi in på PM Hotel i Växjö igen, kärlek uppstod vid förra tillfället som ju inte var för alls så länge sedan, och eftersom vi hade ärenden i trakterna så var valet självklart.
Den här gången fick vi ett rum med blått som genomgående accentfärg, somrigt, ljust och fint!
Växjö bjöd på sensommarvärmen  och gassande sol, ja bättre välkomnande kan man knappast få!

3D7A5342

3D7A5356

IMG_0972

Nu när vi var där så slog det mig att vi varit i Växjö ett antal gånger genom de senaste åren , och nu har jag varit där två gånger med bara två veckors mellanrum tack vare härliga PM & Vänner.

En jättetrevlig lugn och fin stad med en liten gågata med butiker men bäst av allt är  PM Hotell och allt under taket hos PM & Vänner som pricken över i såklart!

IMG_0970

Hela hotellet är inrett i klassisk nordisk stil med designklassiker och fina inredningsdetaljer överallt, himmelriket för inredningsintresserade och dem som vill njuta av hotellyx med extra allt, fantastiskt god mat osv.

Och kolla in den fina mattan, svensktillverkad matta från Kasthall såklart!

Här hamnade minsann jag på en liten suddig bild hahaha, klädd i en randig klänning köpt HÄR kvällen till ära då det väntades fin middag eller Stora Tabberaset som man säger på redig småländska…
Mina mocka pumps kommer härifrån och väskan Louis Vuitton

Vi hade nämligen äntligen fått plats i deras prisbelönta restaurang  för att där avnjuta deras signaturmiddag men en hel rad olika smårätter med fin presentation.
Allt från början till slut hade dessutom en anknytning till trakten, vilket var extra trevligt i sammanhanget.
Unnade mig ett glas champagne kvällen till ära, ja alkohol är ju inte något som jag dricker speciellt ofta.

Allt var gudomligt gott från start till mål och hela menyn i dess helhet kan du läsa om
HÄR

Bara en sån sak som deras goda bröd, vackert presenterat med små kuvertbröd och även knäckebröd hängde på ett litet träd.

Lite suddiga och mörka bilder från denna middag som vi kommer att minnas länge, men så blir det när man försöker ta bilder med mobilen i en mysig restaurang.

 

Andra och definitivt inte sist gången på PM & Vänner Hotel  för vår del, ett ställe att längta tillbaka till och som jag varmt kan rekommendera.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Favoriter i repris

    […] var det premiär för havsbad i Sverige 2016 för min del, dock har jag ju badat i Växjö, i Göteborg och på Maldiverna tidigare i år men det är inte riktigt samma sak. Och ska det […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *