Förstår besvikelsen…

av | sep 9, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in för att säga ett snabbt litet hej här mitt i torsdagsbestyren och kort kommentera den hypade mattkollektionen som Ellos skulle släppa idag i samarbete med Marie Olsson Nylander.
Det har varit stort hemlighetsmakeri, mycket ståhej om att den skulle släppas idag, hur roligt det skulle bli osv, och jag var en av många med höga förväntningar.
Inte så konstigt då att många nu är besvikna och lite arga då kollektionen i fråga var slutsåld i stort sett samma sekund som den släpptes.
Jag hör och ser att många på Instagram tycker att det är dåligt och illa skött av Ellos och jag är beredd att hålla med, som ett dåligt knep att locka med något fint och speciellt in till en hemsida så att kunderna när de väl är där ska köpa något annat eftersom det som de trånat efter är slutsålt.

 

Man kan ju undra hur stor kollektionen var, dvs hur många mattor som köpts in?

Jaja, kanske inte lönt att lägga sin energi på, det finns så många andra mattor att sukta efter.
Jag letar efter vita mattor just nu som inte känns det minsta gula i tonen och bara det är en diger uppgift hahaha.

Nyinflyttad här är den fluffiga pallen med elefantben som jag beställde HÄR för ett tag sedan och denna ska packas ner igen tills vi kommer på plats i Torekov.

Sist men inte minst en liten uppdatering på syskonfronten här hos oss, Affe som tidigare inte var så förtjust i lille Agaton är nu mera vänligt inställd till det hela och kan till och med tänka sig att leka en kort stund och ligga bredvid honom i soffan.
Sånt glädjer ett mattehjärta inifrån och ut.

Ha en fortsatt fin torsdag!

1 kommentar

  1. Åsa

    Hej , jag håller med dig kollektionen känns lite över hypad. Vill också ha vita mattor, snyggt och krispigt. Mvh Åsa

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *