Helgbuketten & Serietips

av | aug 29, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig, det betyder verkligen hur mycket som helst.
En lugn och skön dag här hos oss med lite planering inför den kommande veckan som blir allt annat än lugn med bla besök hos handkirurgen i Lund för att få reda på allt kring min kommande operation…

Men nu njuta här och nu inte minst av min fina helgbukett…

Ja, en bukett som jag köpte igår hos Saras Blommor i Höganäs när vi var där och även hos Entourage of design på Magasin 36.
Buketten har fått ta plats i två olika vaser, den ena en bärnstensfärgad glasvas HÄR och den lilla vasen från Svenskt Tenn.
Den lilla ljusstaken i form av en krona kommer också från Svenskt Tenn, och de twistade ljusen finns HÄR

Gillar du  foten på bordet kika HÄR och ljusstaken från Svenskt Tenn heter Tre Kulor design Sigurd Persson, och de koralfärgade twistade ljusen HÄR och vasen som är en nyhet finns HÄR

Den nya lampan på bardisken i bild har jag tipsat om innan men den är fortfarande på  så passa på att beställa HÄR om du är intresserad av denna och ljuslyktorna på bardisken HÄR

Sist men inte minst har jag några serietips till Dig som passar för serie-mys som söndagen till.
Nyligen har vi sett Young Royals på Netflix , toppenbra Zebrarummet HÄR och just nu kikar vi på The Romanoff’s på Prime.

Ha en fin kväll!!

1 kommentar

 1. annika stiernstedt

  Hej Anette,
  Vill tacka för en inspirerande blogg. Jag har följt dig i ett par år nu.
  Dina stilleben med blommor, vaser och andra småsaker är så inspirerande.
  Tack också för inlägget om kolmårdmarmor, har ett badrum i kolmårdsmarmor och vit mosaik, som vi trivs så bra med. Det är något vilsamt över denna marmor, som gör att man mår bra när man kommer in i badrummet.
  Jag håller tummarna för dig när du besöker handkirurgen i Lund. Hoppas verkligen att du får en bra och lyckosam operation nu och att du hamnar på en klinik där det finns skickliga kirurger. Du hade ju verkligen otur i Halmstad.
  Bästa hälsningar
  Annika

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *