Ny inredningsbutik i Norrviken

av | aug 19, 2021 | Inredningshjälpen tipsar!, Trädgård

Närmaste granne med oss är ju som jag redan berättat fina Norrvikens Trädgårdar precis utanför själva byn mot Kattvik till.
Parken i fråga har ju under de senaste åren rustats upp ordentligt och väckts till liv igen efter många år i dvala, och är nu åter en prunkande oas med flera fina orangerier, restaurang och café.
Sommarsäsongen lockar otroligt mycket folk så just då undviker vi att gå dit, men i förra veckan när solen vädret var fint tog vi oss dit in för att promenera runt, äta något gott osv och inte minst spana in den nya inredningsbutiken…

Tidigare fanns det en inredningsbutik som man hittade i ett svart litet hus med halmtak, men nu har man byggt ett helt nytt hus i luftig och ljus ”orangeristil” och med betydligt större yta, och därmed möjlighet att visa betydligt mycket mer fint, såklart!

I den tjusiga butiken hittar man en massa fint och inspirerande till köket och det vackert dukade bordet.
Bla hittar du det fina porslinet från Sthåls Keramik som jag älskar, fina textilier, ätbara ting, kryddörter osv, ja allt från stort till smått!

Lite längre in i butiken finns ett vardagsrum/ bibliotek med möbler och inredningsdetaljer vackert presenterat, ja här får den inredningsintresserade som letar efter det där lilla extra sitt lystmäte stillat.

I butiken samsas antikviteter och nytt och detta i ett fortsatt samarbete med välkända Karin & Lisa Laserow  som driver Lazerow Antiques som tillsammans har valt ut antikviteter och interiöra detaljer, ja gammalt möter nytt och får förnyat liv.

Maffiga vintageurnor och en lika maffig takkrona är bara några exempel på det som valts ut av Laserow’s.

Fina lackade boxar med små udda detaljer’

Ett gammalt och otroligt fint vintageskåp borde finnas i varje hem tycker jag, så vackert och användbart.
Och ja, det finns billigare skåp att slå till på som inte är ”finantik” tex hos Magasin 36 i Höganäs mfl vintagebutiker.

Utanför butiken finns en liten trädgård med växter, trädgårdsprodukter som krukor osv som även dessa kommer så himla väl till deras rätt i nyssnämnda miljö.

Hoppas att du gillade min lilla butiksvisning av den nya inredningsbutiken uppe i Norrvikens Trädgårdar.
Butiken i fråga hittar du precis innanför entrén så man kan besöka denna utan att betala inträde.
Jag tänkte även visa bilder från själva trädgården men i ett annat inlägg då detta annars blir för långt.

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Bindefeld’s fest i Norrviken

    […] eventet var slut hann jag även inom inredningsbutiken i Norrviken som alltid är lika inspirerande att besöka. Här har jag visat bilder från förut […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *