Tivolikiosken

Som jag berättade häromdagen så var vi i Halmstad och passade på att smita inom härliga Tivloikiosken som drivs av My Feldt som även driver Halmstads bästa bageri med gudomliga bullar, kakkor och egengjord glass.
My Feldt brukar ju även synas på TV då och då, och har som jag snappat upp via instagram spelat in en programserie för SVT tillsammans med Tareq Taylor och Niklas Ekstedt som kommer till hösten, och mitt i allt det väntar my dessutom barn.

Tivolikiosken ser ut exakt som det lyder, som att kliva rakt in i en cirkus eller ett tivoli och allt är maximerat såklart som alltid när My satt sin prägel, ja rena sagovärlden att kliva in där från sorlet utanför mitt i Halmstad.

Förutom goda bakverk, frukost och lunchrätter som serveras både inomhus och på den fina lilla uteserveringen så finns det en butiksdel där My säljer sina egna alster i form av böcker, prints, tavlor, muggar, osv.

Fina present att ge bort eller varför inte köpa till sig själv?

Älskar just denna bilden på My som blossar på en cigarr gjord av ett knackig rullrån, ja sådana som äter och som brukar vara fyllda med smörstinn creme etc.

Alla My’s alster kan du även shoppa hemifrån HÄR

Ett tips från hjärtat och ingen reklam, så har du vägarna till Halmstad så missa vare sig Feldt’s Bröd  med ett större sortiment av bröd, bullar etc eller ta en fika inne i stan på Tivolikiosken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.