Sommaren i city..

*inlägget innehåller annonslänkar*

Sommar, sol och ledighet för de flesta just nu men kanske inte för alla som befinner sig kvar inne i Sveriges städer där sommarkänslan kanske inte är lika stor som ute på landet, vid havet osv.
Men, det finns ju faktiskt en del knep att ta till för att få en fin sommar även inne i city och det tänkte jag tipsa om när i detta inlägget.
Har du en balkong, terass eller kanske gemensam innergård så kan man ju fixa bästa möjliga sommaroas där.

Balkongbordet i metall finns HÄR // Loungestol i retrostil HÄR // Ljusslinga med 10 LED lampor HÄR samt mattan i jute som hittas HÄR

Balkongbord i metall HÄR // Små glas HÄR och glaskanna i liknande stil finns HÄR

Den idylliska bilden med en hängmatta uppspänd mellan prunkande äppelträd går kanske inte uppbringa inne i stan men man kan ju sätta upp den på balkongen, inte sant?

Hängmattan ovan hittar du HÄR och fler fina hängstolar etc finns HÄR// Kuddfodral i bomull och jute för maximerat sommargung hittar du HÄR

Skapa in egen prunkade miniträdgård genom att plantera i fina krukor osv och har du gott om plats kan du slå till på ett litet olivträd eller fikonträd för lite medlehavskänsla

Fina utekrukor i massor hittar du HÄR

Har du en vägg på din balkong kan du skapa hög mysfaktor med en rostig spalje där du kan låta växter slingra sig uppåt och man kan även hänga ljuslyktor där, du hittar flaskorna i bild HÄR

Samla vänner eller familj i en park, grönområde etc och spela boule, brännboll eller liknande sällskapsspel som passar bäst utomhus.

Miniväxthuset  i glas och metall hittar du  HÄR

Ta dig ut och njut vid närmsta vatten, kanske finns det en kanal, hamn eller liknande där du bor?   Ta med en brassestol,tjockdyna, plädar osv och slå dig ner på en vacker plats.

Lång tjock dyna HÄR // Våfflad pläd i bomull HÄR

Ljumma kvällar på balkongen går inte av för hackor. Ät middag ute på någon mysig  uteservering och dra dig sen tillbaka hit för bästa kvällsmålet.

Hängmatta i macrame HÄR // Balkonglåda i svart mettall HÄR och fästena hittar du HÄR // Ljuslykta HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.