Favoriter på REA!

av | jul 4, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*


Godmorgon!
Söndag och ledigt, ja kanske till och med semester för din del?
Idag kikar jag in för att visa Dig mina senaste REA-fynd, ja spana in mina fyndade ärtgröna shorts, ett klipp från samma ställe som vintagetallrikarna som jag visade här i bloggen häromdagen.

Inget använt par utan helt nya och för bara 2 hundralappar, gröna pigga nyanser trendar ju nu så extra glad för dessa nu i sommar.
Exakt samma modell med lite stretch och knappar framtill fanns i flera olika färger men då för 600 kr.

Bästa stalltipset!!

Bästa brun-utan-sol produkterna för en spottstyver i vanliga fall, men nu dessutom med 50% rabatt!
Så bra och naturlig look att man knappast tror det är sant, och dessutom inga fula märken, konstig svettlukt osv som sådana produkter gärna för med sig annars…
Lotion med bronzing effekt HÄR samt i skumform HÄR finns i två nivåer men jag rekommenderar den ljusare varianten före den mörka då denna har finsta naturlig look.

Om du vill ge ditt sommarhår en ny fin lyster och nyans och inte har någon klipptid, så tycker jag att alla hårfärgerna från Schwartzkopf är de bästa och dessa på kampanj just nu om du kikar HÄR

Ovan i bild inget REA-tips men vill tipsa dig om vuxenlemonaden från Thomas Henry som är inte alls söt som vanlig sådan och med jättegoda smaker. Perfekt till drinken och ett trevligt alt för oss som inte dricker alkohol.
Choklad+cashewnötter kan aldrig gå fel och ej heller detaljer med leoprint!!

Ha en fin söndag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *