Smörgåstårta

av | jul 2, 2021 | Hemma hos Inredningshjälpen, Mat

Hej!!

Fredag och jag kikar mest in för att visa Dig dagens   middag här hos oss som vi precis ätit.
Smörgåstårta som du säkert förstår, en ofta bespottad och hånad tårta som ”ingen gillar det minst” men ändå äter av med god aptit om det bjuds.
Ja, en riktig vattendelare, antingen så älskar man smörgåstårta eller inte alls.

Jag tillhör den förstnämnda skaran, jag har alltid älskat smörgåstårta och så ännu idag oavsett vad alla andra tycker. Dock gillar jag endast renodlade tårtor med genomgående fyllning med lax, tonfisk, räkor, ägg osv och allt ska vara saftigt och gott samt serveras med mycket grönsaker och ägg till.

Måste dock tillägga att, smörgåstårtor med olika pålägg i olika lager gillar jag dock icke, sådana kombinationer tvivlar jag på starkt!

Ser du tallrikarna med fin och vågig kant?

De är mina senaste loppisfynd som jag gjort i dag i Torekov hos pop-up-butiken Chunkey Monkey. Stämpeln på baksidan säger är det är vintage från Rörstrand minsann, och helt underbara tycker jag.

En klassiker i form av Mårbacka pelargon tillsammans med blåvita textilier och dito porslin, det är sommar det!

Ha nu en fortsatt fin kväll och helg så syns vi snart igen!

Kram

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Saffranskakan

    […] du HÄR. Ikväll blir det smörgåstårta till middag, jag älskar smörgåstårta, dock inte min hemmagjorda smörgåstårta denna gången utan en beställd från bästa Heberleins i Förslöv. Också blir det såklart […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *