Marmorerad emalj

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag hajade jag till på direkt när jag fick syn på emaljserien ovan med marmorerat mönster i blått på vit botten, ja det var något bekant över det hela, och jag trodde först att det var samma som jag sett förut.

Man när jag kikade vidare så insåg jag att detta var en nyhet som är sprillans ny i sortimentet HÄR

En emaljserie för det dukade bordet som är attans lik porslinet Soft Ice  som du ser här nedan och som har funnits i sortimentet hos danska HAY sedan ett bra tag. Nu verkan den dock vara slut överallt i blått men på kampanj i grönt, en kulör som inte finns hos förstnämnda företag.

 

Ingen direkt designkopia eller så, men visst är de väldigt lika i sitt uttryck, användbara tåliga produkter dessuto som passar bra till sommarens utflykter osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.