Dramatisk start på midsommar…

Hej fina kompis!

Hoppas att du har en fin midsommar, och firar dagen på bästa sätt och att solen skiner på Dig.
Vår dag startade på ett minst sagt dramatiskt sätt och inte så rosenskimrande som man kanske önskar sig en dag som denna…
När vi var ute på morgonkissen med Affe & August så blev nämligen lille August getingstucken i tassen och blev helt helt utslagen, slutade andas, tungan blev helt blå och blicken apatisk.

Paniken som uppstod efter detta låter jag vara osagd, men vi ringde direkt till djurakuten som uppmande oss att åka in direkt med honom till djursjukhuset.
Min man körde iväg med honom i ilfart, och jag valde att stannade hemma med Alfred som också blev orolig när brorsan blev dålig…

Väl i bilen så kvicknade han till igen och blev nästan som vanligt igen, och efter en kontroll på djursjukhuset i Helsingborg är han tack och lov hemma hos oss igen.
Dramatisk start och inte alls någon midsommardröm, men så otroligt glad och taksam över att allt gick bra att jag faktiskt struntart totalt i om det är midsommar eller inte.

Nu blir det efterlängtat bad i havet och bara ta det lugnt restaen av dagen och kväll.
Ta hand om dig och njut av dagen även om den inte blir så som du tänkt dig eller om den inte “ser så drömsk ut som på Instagram”
Det finns en verklighet hos osa alla, den kallas livet och pågår varje dag.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.