Värre än jag trodde…

Idag har jag varit på sjukhuset i Halmstad för att röntga handleden och träffa en handledsspecialist för att höra vad som ska hända framöver.
Det som jag fick reda på var värre än jag trodde, och faktiskt sökte det mig så passa att jag blev helt kallsvettig och höll på att svimma..
Jag vet inte om jag väldigt vek eller vad, men vi är ju alla olika…

Hur som helst så redogjordes det angående den första operationen som tydligen gjorts på ett felaktigt sätt, och även att  gipset satt fel de första två veckorna vilket gjort att handleden fortfarande är bruten på ett ställe…
Jag har ju hävdat att det gjort ont och känts fel ganska länge, men detta har ingen riktigt velat lyssna på förrän nu 4 månader senare..
Handleden måste operas igen på ett nytt ställe med ännu ett fult ärr som läkaren själv beskrev det, det behövs ny bensubstans som antaglige ska tas från höften, ännu en platts och skruvar som sitter fel på det första stället ska plockas bort…
Därefter ska jag har gips i minst 8 veckor då det är svårare operation så här pass långt efter brottet..
Första budet var att jag skulle opereras redan nu på torsdag i denna veckan (!), men när läkaren såg min reaktion så blev beslutet att skjuta fram operationen några veckor alt till efter sommaren.
Åtta veckor med gips är inte direkt min sommardröm, och det känns så himla trist att det inte blev ordentligt gjort från början.
Efter läkarbesöket deppade jag ihop helt och somnade när vi kom hem, men jag vet ju att jag är relativt tålig så om jag bara får smälta och acceptera det hela så löser det sig nog till slut.

Förlåt för ett lite deppigt inlägg ikväll, men allt är inte en dans på rosor eller en rosa skimrande tillvaro för någon jämt och ständigt, och nu var det dags för en jättedip för min del.

Ha en fortsatt fin kväll och hoppas vi ses snart igen!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.