Ett sommarbud med En tredje man ….

Idag fick jag ett så himla fint och somrigt bud skickat hit till mig, och det som fanns i paketet ser du ganska exakt ovan i bild…
Avsändare var ingen annan än författarstjärnan Denise Rudberg som är en av mina absoluta författar-favoriter.

Anledningen till utskicket är enkel, Denise har nämligen lagom till sommarledigheten släppt den tredje boken i serien Kontrahenterna, En tredje man som handlar om tre kvinnor i krigstid på 40-talet med en kod att knäcka, en hyllning till förra seklets kämpande, starka kvinnor.
Erkännas bör att jag har faktiskt inte läst någon av just de här tre böckerna tidigare, men jag ser otroligt mycket fram emot att göra det.

Jojo, i paketet fanns även den fina randiga handduken i bomull som finns HÄR, klassiker-läsken Loranga, medan solglasögonen och hörlurarna HÄR på REA är mina egna.

Gillar du min dyna klädd i linnetextil så kika HÄR, den är så himla användbar till mycket och finns i olika kulörer och med 25 % rabatt om du kikar HÄR.

Idag råder det ju nästintill värmebölja i hela landet så dagen har för min del mestadels tillbringats i skuggan eller i havet för svalkande bad.

Ha en fortsatt fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.