AML Aspvik – Made in Sweden

av | jun 7, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

En riktigt fin nyhet på utemöbelfronten har idag sett dagens ljus! En nyhet sprungen från en dröm om möbeldesign signerad den välkände och prisbelönte arkitekten/designern Andreas Martin-Löf.
Ja, i samarbete med Jotex har han formgivit utemöbelserien ASPVIK med inspiration från hans sommarställe på Värmdö utanför Stockholm med samma namn.
Här köpte hans morföräldrar ett hus under tidigt 50-tal, och i köpet ingick en rottingmöbelgrupp, och det är från denna Andreas Martin-Löf hämtat inspiration till den nya möbelserien.

Du hittar hela serien ASPVIK HÄR

OM ASPVIK
ASPVIK-serien består av en stol, en soffmöbel, en solsäng, en solstol och ett bord, skapade för att skapa ett exklusivt helhetsintryck eller sticka ut som enskilda möbler.
Som en hommage till den klassiska inredningsstilen i svenska sommarhus är ASPVIK-serien gjord i furu – mer specifikt svensk FSC-certifierad furu och tillverkad i Sverige av Hillerstorp.
Certifikationen säkerställer att träet kommer från ansvarsfullt hanterade skogar som bidrar med miljömässiga, sociala och ekonomiska fördelar till sin omgivning, och tillverkning i samarbete med svenska Hillerstorp
För att ge furun en modern känsla har den behandlats med en finish skapad särskilt för ASPVIK.
 ASPVIK har gerade hörn och kan monteras utan skruv eller spik.

Precis som med Andreas Martin-Löfs andra kreationer är det kombinationen av avskalade detaljer och rena material som sticker ut.
Med endast tre komponenter; robust mörkbetsad svensk furu, kanvas och sandsten, har han med ASPVIK lyckats skapa en framtida ikon, och nu kan serien flytta ut hemma hos dig.

Fåtöljen med fina detaljer på baksidan finns HÄR och dynan finns HÄR

Seriens solsäng hittar du HÄR och dynan HÄR, en dyna med vattenavvisande yttertyg av dralon/lin och mjuk fyllning av polyester.
Tyget är behagligt och har lätt struktur. Dralon är ett akryltyg som tack vare teflonbeläggning är vattenavvisande.
Klädseln är avtagbar och har dragkedja i öppningen.

I kollektionen ingår även de slitstarka mattorna ASPVIK 1, 2 och 3, som kommer i tre olika naturnära färger och grovt vävda mönster. Varje matta är tillgänglig i två olika storlekar och tillverkad i polypropylen läs mer HÄR.

Gillar du soffan kika  HÄR och dynorna som köps separat finns HÄR

Sist men inte minst har vi soffbordet med bordsskiva av kalksten från Portugal som du hittar HÄR.
Jag personligen är oerhört förtjust i denna nyhet, och tänker att serien även passar fint inomhus om man gillar en mera robust stil.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *