Ingen vanlig dag…

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag är det ingen vanlig dag, nej idag är det som du säkert vet Mors Dag.
Mors Dag. En kärlekens och glädjens dag för väldigt många, men säkert även den totala motsatsen för en del vilket man kanske inte tänker på i första hand. Jag tänker på alla dem som inte kan få egna barn, som mist ett älskat barn, på dem som inte har någon bra relation sinsemellan eller i värsta fall kanske inte har deras mamma i livet längre osv. Allt kommer i olika skepnader för oss, alla men gemensamt är ju ändå att det är en känslofylld dag på all sätt och vis. Det är så lätt att stirra sig blind på sin egen verklighet och tro att det är det enda som är möjligt. Dock vet vi ju alla av erfarenhet att livet är föränderligt, och att det finns både med och motgångar i livet för alla. Våga känn in och höj blicken mot dem du möter, ta mod Tillberga och ta första steget även om det är läskigt, då blir säkert dagen fin och kärleksfull för alla och en var….

Gillar du ullpläden ovan i bild kika HÄR och för kudden i matchande stil kikar du HÄR

Igår var det heller ingen vanlig dag utan världens finaste Affe’s födelsedag! Hela 11 år fyllde han igår vilket firades med både presenter och godis dagen lång. En sån lycka att ha dessa små ljuvliga varelserci vår familj och snart har vi ytterligare en malteserkille här hos oss..

Mera mys!

Ovan i bild ser du ännu en kuddfavorit i naturvit textil med fin struktur samt tofsar längs med sidorna. Gillar du denna kika HÄR

Godis mitt i veckan, ja det kan man få unna sig en dag som denna…

Salta favoriter i favoritskålen som finns HÄR

Boken Alla about Yves finns HÄR och kalendern

Ha en fortsatt  fin dag och välkommen hit snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.