Tråkigt besked….

av | maj 21, 2021 | Okategoriserade

Hej fina kompis hoppas att allt är fint hos Dig och att du har en ledig helg att se fram emot!
Idag har jag fått ett lite tråkigt och inte så himla peppigt besked, så ja fredagskänslan kunde varit bättre om man säger så.
Jag var ju för inte så länge sedan på sjukhuset i Halmstad för att ta nya röntgenbilder av min handled som jag bröt illa i början av året när det var så halt ute på gatorna, och idag hade jag ett telefonmöte med läkaren som opererade för att följa upp hur allting går.

Jag har fortfarande ont, handen är svag, sned och fungerar dåligt samt ser hemsk ut med ett fult ärr osv och fick väl förklaringen till en del av detta idag.
Handleden har inte läkt som den ska överallt så det finns fortfarande ben som är trasiga inne i handleden…
Jag har inte koll på alla termer osv och är ju inte ett dugg kunnig på området, men troligen ska jag opereras snart igen av en handledsspecialist och få ännu en platta insatt i handleden.
Inget drömscenario med andra ord, och gips  mitt i sommaren känns ju sådär.
Dock är det ju inget alternativ att ha en arm som inte är till någon nytta, så det är bara att gilla läget om det blir operation igen, men det får jag definitivt besked på inom kort.

*adlinks här nedan*

Kan även avslutningsvis passa på att tipsa dig om detaljerna i fönstret som syns i detta inlägget, en kruka av mässing i liknande stil HÄR, den spräckliga ljuslyktan av glas HÄR samt den lite annorlunda svarta ljusstaken HÄR.

Ha en fin fredag och tusen tack för att du kikar in här hos mig, det betyder jättemycket inte minst nu..

Kram

2 Kommentarer

 1. Yvonne

  Tråkigt att det blev komplikationer med handen, men du får se framåt, och tänka att du snart har en liten valp i din famn!
  Kämpa på!

  Svara
 2. Åsa

  Hoppas du får op snart o det blir bra ❤️
  Lät som ett värre besked i txt så oroa dej inte det blir nog ganska bra handled till slut. Jag fick min handspecialistoperation ett år efter min olycka väntat 7 mån från konstaterat att det behövs.extra väntetid pga covid. Jag plockade ut benbitar istället för ytterligare platta… ärren blir fina efter ett tag.
  Lycka till och det är bara en hand och huvudsaken att värken försvann/försvinner ( allt har sin tid) // idrottstjej

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *