Första vaccinet!

Hej!

Igår under min långpromenad, jag går i stort sett varje dag och ligger i snitt på 13.000 steg per dag, var jag bara tvungen att stanna upp och ta en bild på det japanska körsbärsträdet i full blom.
Det brukar ju bli minst en sådan bild per år, ja det är väl något magiskt med dessa rosa blommor dom trollbinder oss alla lite till mans för jag är ju inte direkt ensam om att göra detta.
Att räkna och berätta om hur många steg man går per dag är även det ett beprövat ”influensersdrag” och fråga mig inte varför det är så viktigt att berätta men alla gör det…

Hur som helst och inte för att det har ett dugg med nyssnämnda att göra, så fick jag igår min första vaccinspruta.
Jag har som många andra funderat en del på hur det skulle kännas osv men själva sticket märkte jag inte ens av utan blev helt förvånad när det hela var över.
Jag märkte inte av några dom helst biverkningar på hela dagen igår, men precis före sängdags igår blev jag plötsligt öm i armen och blev illamående som bara den, vilket verkar hålla i sig även idag.
Min nästa spruta blir om ca en månad, tiden är inbokad och sen blir det förhoppningsvis lite lättare att leva vanligt igen.
Har du funderingar kring vaccineringen kan jag lugna dig med att det är helt smärtfritt för de allra flesta av oss och viktigt att vi gör detta tillsammans så snabbt det bara går.

Ha nu en fin torsdag som ju idag är helgdag och kanske starten på en härlig långhelg för Dig, det hoppas jag, passa på och njut!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.