Tillökning i familjen…

Hej fina kompis hoppas att är fint hos Dig denna söndag?
Här har det varit både soligt och varmt och ja faktiskt snudd på sommarkänsla!
Sommaren är ju den bästa årstiden av dem alla och  värmen är ju minst sagt efterlängtad efter den kallaste och tristaste vintern på länge…

Världens finaste Affe som nu i maj fyller hela 11 år och vilken kille han är! Varmare finaste vovven som alltid finns vid min sida i vått och torrt och som alltid vill mysa och ha en extra godisbit.

Också har vi lillebror August som i augusti blir 10 år och som är Affes motsats när det gäller energinivå, så här är det alltid massa bus och spring i benen.
Han är även lite mer återhållsam med gosandet, så det endast blir mys när det passar honom hahaha… samma ras, uppfostrade på samma sätt, men så väldigt olika.

Och kanske den roligaste och mest fantastiska nyheten/överraskningen på mycket länge!
Om ca 8 veckor flyttar den lille krabaten ovan i bild hem till oss och blir en del av familjen!!
jag har länge funderat i banorna på att skaffa ännu en malteserkille men inte riktigt tagit tag i det då jag tänkt att det är svårt att hitta en bra valp i dessa tider ”då alla skaffar hund”, det finns ont om malteseruppfödare, långa kölistor osv.
Men så tog en chans och skickade ett mail till Affes uppfödare och hörde hur det såg ut med valpkullar hos dem framöver.
Fick svar med vändande mail att de fått EN valp, en jätteliten men pigg kille för bara 4 dagar sedan(!) Även de hade lång kölista men eftersom vi är kända hos dem redan så fick vi förtur och hur fantastiskt är inte det?

Allt detta hände för ca 2 veckor sedan och vi ska hämta hem honom om allt går som det ska när han är ca 11 veckor, så nu längtar vi riktigt mycket tills det är dags.
Namnet är mer eller mindre bestämt redan och även hans namn börjar på bokstaven A, mer än så säger jag inte nu.

Kram

 

2 reaktioner på “Tillökning i familjen…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.