Härliga maj välkommen!

Hej fina kompis hoppas att du har det fint hos dig?

Igår hälsades maj månad välkommen, en dag med strålande sol och det gäller att passa på att njuta nu för om jag tolkat det rätt så väntar en period med mycket regn runt hörnet.
Igår var vi och promenerade i skogen i Halmstad, eller rättare sagt längs med Prins Bertils stig, och avslutade sedan med smarrig glass på Riccardo’s som är ett känt utflyktsmål i Halmstad.

Helgbuketten här hos mig kommer denna veckan från Studio Pompone i Träslövsläge, en favoritbutik när det gäller inredning och design som även säljer växter och snittisar.
Min man var nämligen iväg på kundbesök, Studio Pompone säljer nämligen våra utemöbler från Ethimo samt våra soffor från franska Home Spirit , och bad honom köpa med sig en fin bukett hem… (vill man ha blommor efter 10 år som gifta får man be snällt hahaha)

Skickade även bud om ett nytt favoritdoftljus från Mad et Len, riktigt lyxiga doftljus som tillverkas förhand i deras karakteristiska svarta stålburkar som tillverkas av den lokala smeden. Alla deras dofter har de själva tagit fram från olika naturliga noter som blommor, trä och örter från området. Ljusen är utav 100 % sojavax som hälls förhand ner i de vackra burkarna.

Terre Noire har noter av hummus och våt jord från Brocéliande skogen..

Ljuvliga franska tulpaner i den finaste aprikosa nyansen !

Ha nu en riktigt härlig söndag och njut av solen och värmen!

Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.