Spruzzi Love

*inlägget innehåller annonslänkar*

Igår när jag äntligen tog mig tid att sortera och rensa i mina mappar med foton så upptäckte jag att mitt grönfläckiga grönvita porslin väldigt ofta hamnat i centrum när det gäller dukningar osv av olika slag här hemma hos mig.
Bilden ovan är tex från förra sommaren när vi firade midsommar ute på terrassen, den dagen var förresten en av de varmaste dagarna 2020 vill minnas.
Porslin som detta finns i en del olika varianter har jag sett men som gemensam nämnare kan man se att fläckarna ofta är gröna och att porslinet tillverkas i Italien.

Fint att använda rakt upp och ned med endast porslinet i fråga då det finns allt i från tallrikar, assietter, koppar, muggar, kannor, skålar och större uppläggningsfat, men också kul att mixa med annat enfärgat porslin vilket jag brukar göra och då ofta från favoritvarumärken som Sthål Keramik och Mateus

Mitt fläckiga porslin hittar du med många olika delar HÄR och en annan likande serie hittar du HÄR

Skålen ovan med jordgubbar i hittar du HÄR

Älskar uppläggningsfatet med gammeldags romatisk stil!

Älskar den lilla kannan att använda som mjölkkanna, till sås eller varför inte till en egenplockad blombukett?

Du hittar kannan HÄR

Skålarna är som sagt perfekta till alla typer av godsaker…

Ett flitigt använt porslin här hemma hos oss som du ser och som kan användas både till vardags och fest, morgon, middag och kväll.

Ha en fortsatt fin onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.