Utemöbler för alla årstider

av | apr 7, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag tänkte jag med hjälp av dessa bilderna från förra sommaren,  slå ett slag för uteplatsen genom alla årstider, ja så att man kan utnyttja denna maximalt och inte enbart när det är högsommarvärme.
Allt fler lägger numera mer kraft åt att även inreda ute, och visst blir det en bättre helhet om det är fint och trivsamt inifrån och ut!
Satsa långsiktigt på sådant som du vet att kommer vilja behålla över lång tid och inte byta ut efter ett litet tag.
Köp produkter av hög kvalitet som är tänkta för utomhusbruk och anpassade för att stå emot väder vind.
Har du svårt att ställa undan dina utemöbler under vintern finns det all anledning att satsa på möbler som kan stå ute året runt.

Jag personligen älskar utemöbler av  som tex teakstolen ovan i bild HÄR 
Behandlar man med rengöring och olja blir det ju som de var från början, men låter man dem vara och få naturlig patina lika stolen ovan så får man ju en så himla vacker möbel med tiden.
Fördelen med möbler av trä är ja att de inte blir så varma/iskalla dom möbler sv stål och aluminium tenderar att bli.

Här har jag adderat ett vackert fårskinn av hög kvalitet som komplement till stolen, och ett liknande sådant hittar du HÄR
Fårskinnsfällar att inreda ute med inte minst under hösten och våren är helt genialiskt då det ör både vackert och värmande i alla typer av utemöbler och dessutom får du en helt egen look jämfört med
vanliga textildynor.

Stolen sv galvaniserat och pulvetlackerat stål HÄR är en möbel som även denna kan stå ute året runt utan att rosta osv, och fler möbler i samma stil HÄR
Jag har haft stolar som denna på bild ute i flera år och de är fortfarande lika fina.
Glöm inte att addera krukor  och växter som kan förgylla uteplatsen året runt, och ej heller utomhusbelysning med tex ljusslingor osv som skapar myskänsla inte minst i höstmörkret.

Hoppas du blev inspirerad till att skapa lite fin förändring på din uteplats!

Kram!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *