Glas Påsk!

av | apr 3, 2021 | Påsk

Idag kikar jag mest in för att önska Dig en riktigt glad och härlig påsk!
Denna soliga men blåsiga påskafton här i Båstad har vi som så många andra varit ute på en härlig långpromenad längs med havet, en promenad på 8 km blev det idag, och som sen avslutades med en glass i den nyöppnade kiosken nere i hamnen.
Ett inte så himla lyckat val visade det sig, då det var i kyligaste laget med utomhuspremiär för glass i början av april..

Efter promenaden passade jag även på att gå inom den härliga blomster- och inredningsbutiken Studio J på Köpmansgatan här i byn.
Ett besök där i den lilla fina butiken är alltid lika inspirerande och man (läs jag) vill gärna köpa med sig allt möjligt där.

Idag köpte jag iallafall tjusiga tulpaner, en ljusgrön ljuslykta som jag inte kunde motstå och de twistade ljusen som syns i bild här ovan.

Och inte nog med det för jag köpte även med mig den godaste olivoljan och pistagecremen från Gridelli samt de smarriga kolorna från Pärlans.
Påskgodis helt i min smak och till kvällsmat här hos oss blir det plockmat med Jansson, ägg, sill, lax osv, och lite senare som dessert blir det vaniljglas med varm pistagecreme!

Ha en fortsatt fin kväll och kika gärna in här igen imorgon för då blir det bland annat listan med veckans inredningsnyheter, en dag senare än vanligt men inte ett dugg sämre för det.

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *