Status för armen…

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis hoppas allt är fint hos Dig!

Idag har jag varit ännu en gång hos arbetsterapeuten i Halmstad för att se hur det går med armen eller rättare sagt armleden som jag bröt väldigt illa för ca 7 veckor sedan nu.
Det är många som hört av sig och undrat hur det går, om jag fortfarande har ont, är återställd osv så jag tänkte att jag svarar er gemensamt i detta inlägget.
7 veckor har som sagt passerat och nej, jag är fortfarande inte bra och handleden är svullen till dubbla storleken jämfört med den högra. Känslan i själva armen är ungefär som om det sitter en träplanka inopererad från armbågen och neråt och inte alls som min vanliga arm.
I stort sett kan jag inte använda vänsterarmen till något vettigt alls, utan den finns mest där som ett bihang och dessutom ser den konstig och snedvriden ut med jättefult ärr som är ca 1 dm långt.
Jag får bra allt med höger hand, äta med en hand, inte träna min älskade yoga och pilates osv.
Jag förstår att det kan ta lång tid för läkning av ett svårt benbrott men mitt tålamod tryter emellanåt och känslan är uppgiven från och till.
Jag har bett att få träffa läkaren igen och håller tummarna för att han ska ha tid att träffa mig snart.

Om du gillar mitt gråa vitrinskåp som skymtar där bak i bilden kika  HÄR så finns skåpet i grått, svart och i vitt utförande.

Påsken närmar sig med stormsteg, ja redan om en vecka är det Skärtorsdag och som du ser har jag rean börjat smyga in påskblommor och lite påskpynt här hos mig.
Idag när jag varit på sjukhuset passade jag på att köpa några kvistar med körsbärsris som jag hängt pappersägg köpta HÄR i och även några blå pärlhyasinter varav den ena tagit plats i den söta krukan som finns HÄR

From Above!

Har man ingen vårrabatt ute kan man skapa vårkänsla inne!

Påskhararna i metall med mässingslook är så fian tycker jag dessa har jag köpt hos H&M Home

Mitt tårtfat med mässingslook på fot är tyvärr slutsålt, men ett annat fint finns HÄR

Ett fat fyllt av påskgodis och vill även nu passa på att slå ett slag för Chocolaterians egen påskkalender med handgjorda magiskt goda chokladpraliner.
Du kan köpa påskkalenden på plats hos Chocolaterian  i Båstad/ Norrvikens Trädgårdar eller beställa via [email protected] eller ringa 0735044646. Ett kul vuxenalternativ till ett vanligt påskägg och en fin present att ge bort som även funkar toppen att skicka med posten då den vägen väldigt lite.

Krispiga söta vindruvor, hur gott är inte det, faktiskt bättre än godis!

Sist men inte minst ett tips om twistade ljus som är en trend vi ser just nu.
Du hittar olika varianter av sådana ljus HÄR och även HÄR

Ha en fortsatt fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.