Chocolaterians Påskkalender!

av | mar 22, 2021 | Inredningshjälpen tipsar!

Hej fina bloggkompis hoppas allt är fint hos Dig och att du fått en fin start på den nya veckan. Idag tänkte jag Ikeda min bloggade med lite bilder från igår som jag tog med mobilen under årets första utomhusfika i solen.

Närmaste granne här är ju som jag berättat tidigare Norrvikens Trädgårdar  precis mellan Båstad och Torekov på ett ungefär. Parken i fråga har ju under de senaste åren rustats upp och väckts till liv igen efter många år i dvala, och är nu åter en prunkande oas. Sommarsäsongen drar igång lagom till påsk den 1 april, och vi kikar ofta in för att promenera runt, äta något gott osv

Precis innanför grindarna hittar man Chocolaterian som är ett café med rättigheter där man kan fika och äta mackor, pizza osv
Man kan sitta både ute och inne, och på deras uteservering finns fina utemöbler från Grythyttan (adlink)

Hos dem finns det även egentillverkad italiensk glass som är jättegod, så det slog vi till på tillsammans med en latte och chokladpraliner och njöt i solen.

Hos Chocolaterian hittar Du förutom god fika, pizza, glass osv egentillverkade magiska praliner och nu till påsken en alldeles egen påskkalender! Du kan köpa din kalender antingen på plats eller beställa via [email protected] eller ringa 0735044646. Ett kul vuxenalternativ till ett vanligt påskägg och en fin present att ge bort som även funkar toppen att skicka med posten då den vägen väldigt lite.

Så himla mysigt ställe med extra allt och givetvis kan man även sitta inomhus.

Ha en fortsatt fin måndag !

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *