*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in med några nytagna bilder från köket här hos mig, inget revolutionerade nytt att visa men desto fler köksdetaljer som jag verkligen gillar lite extra.
Förhoppningsvis kan jag inspirera dig till att skapa lite ordning och reda på din köksbänk, det är både fint och funktionellt då matlagningen blir både roligare och lättare så.

Marmorfat lika mitt som står på köksön hittar du HÄR och en avlång variant  HÄR

Idag har jag packat upp ett stort paket med en massa fint som jag har tänkt att använda till en påskdukning inom kort, en massa fint som jag lovar att visa snart.
Som en sneak peek kan jag idag visa den lilla söta krukan som du hittar HÄR, påskharen HÄR och även den lilla värmeljusstaken i mässing HÄR

Jag älskar att göra små köksstilleben med sådant som behövs i köket och ätbart som jag använder när jag lagar mat.

Här har jag använt förvaringsboxar av trä till både kryddörter och torkade kryddor och mina avokados ligger i en skål av trä som du hittar flera olika modeller HÄR och HÄR

Salt och pepparkvarnar i trä hittar du HÄR och HÄR

Ett fint litet fat med kronärtskocka får agera plats för en vitlök….

Borta i hörna har jag ställt mina favoriter när det gäller oljor och vinäger och lite annat smått och gott som skärbrädor, mortel osv.

Kan tipsa om en fin mortel i liknande stil HÄR

Fina salladsbestick i trä HÄR

Älskar att ha färska kryddörter på min diskbänk i köket, det ger en fin ombonad känsla för en liten peng och ger otroligt god smak i jämförelse med torkade kryddor.

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *